Nytt i samlingen från Black Series

0

Häromdagen kom brevbäraren med den här godbiten – Han Solo och Tauntaun från Black Series Deluxe. Jag har haft ögonen på den här pjäsen en längre tid (tror den släpptes redan 2014) men inte hittat den i någon butik i Sverige och pallat importera den från USA, därför blev jag jäkligt nöjd när jag såg att nya webbutiken Heromic.se hade tagit in den.

Black Series - Han Solo and Tauntaun

Då det var första gången jag handlade från Heromic kan jag ju passa på att lägga in en liten review om dem också då jag gillar att handla från andra sidor än de stora, etablerade aktörerna. Heromic ger ett trevligt intryck och man har ett bra sortiment, trots att man uppenbarligen är en mindre aktör. Snabb leverans utan konstigheter och en EXTREMT väl paketerad försändelse – sånt gillar jag!

The Fwoosh har på något sätt lyckats slänga ihop en video-review om Han Solo och hans Tauntaun på hela 15 minuter, bra jobbat. Så släng ett öga på den och avgör själv om det är något du kan kan vara utan..

Det har även blivit en del spontana inköp från grupper på Facebook vilket även det resulterat i att samlingen växt mer än planerat. Någonstans vill jag minnas att jag sa åt mig själv att hålla mig till figurer från de tre originalfilmerna från Black Series men The Force Awakens var ju så pass bra och hade så bra figurer så att jag har fått revidera mina planer helt enkelt.. Så nu välkomnar vi även Kylo Ren, Captain Phasma, Poe Dameron och Constable Zuvio till samlingen.

Black Series - Kylo Ren Black Series - Poe Dameron Black Series - Han Solo Tauntaun Black Series - Zuvio Black Series - Captain Phasma Black Series Tauntaun closeup black-series-star-wars Han Solo Closeup

Om författaren

70-talist som åt, sov och andades Star Wars under sin uppväxt.

Kommentera