Yoda flyttar in!

0

Lampor som ser ut som att de kommer ut genom väggen med lite sköna sprickor bakom har ju blivit extremt populära på sistone så på Comic Con i Stockholm häromveckan slog vi till på en Yoda-lampa från 3D Deco Light till Leias rum.

Enligt säljaren så var Yoda-lampan lite speciell då den kom med en fjärrkontroll, något alla andra figurer saknade. Och mycket riktigt, en fjärrkontroll låg i kartongen men den verkar inte fungera och den nämns inte alls i manualen – intressant..

Lampan är fånigt lätt att slänga upp i alla fall och slutresultatet blir riktigt bra. Det man inte nämner i manualen är att det är faktiskt inte fullt så lätt man vill påskina att få loss klistermärket från väggen, speciellt ändarna på sprickorna (tur att man var flitig konsument av Kalkitos – någon som minns – som ung). Fäster det inte riktigt så kan man lägga tillbaka klistermärket mot väggen, gnugga lite med en nagel eller liknande och försöka igen. Jag gjorde ett litet lätt ryck om jag inte fick det att fungera direkt och då gick det bättre.

Om författaren

70-talist som åt, sov och andades Star Wars under sin uppväxt.

Kommentera