”Chewie, we’re home”

0

Så då var det dags; trailer nummer två från Star Wars Episode 7 – The Force Awakens – hade premiär igår på Star Wars Celebration som just nu pågår för fullt i Anaheim.

Jag tänkte försöka hålla mig till att kunna se trailern hemma på stor-TVn men då SL i vanlig ordning hade problem att köra pendeltågen så blev det istället att jag tröstade mig med att se den i mobilen på Stockholms Central. Tänkte även att jag skulle se den en vända imorse med dottern men hon kändes nästan mer peppad än mig och sa efter varje gång vi sett den ”mer!” – och vem är jag att säga nej till en två-årings önskemål..?

I själva trailern så lades ribban extremt högt direkt med den kraschade stjärnkryssaren – så mäktigt så ögonen blev lätt glansiga och håren på armarna reste sig. Jag hade nästan kunnat nöja mig bara med den sekvensen. Men sen fortsätter det och man håller en snygg röd tråd genom hela trailern där man väver in det nya med det gamla och om jag var peppad på att se filmen innan så är det ingenting mot vad jag är nu.

Man nämnde tidigare i år på Rebellradion att filmen eventuellt inte skulle få samma premiärdatum globalt, något som jag känner bekräftas här då man väljer att enbart skriva ut ”December” i slutrutan, snarare än att prata om den 18e.

December can’t come soon enough!

Screenshot - Episode 7 - trailer 2

 

Om författaren

70-talist som åt, sov och andades Star Wars under sin uppväxt.

Kommentera